• " Komt herwaarts tot Mij, allen die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven. " MattheĆ¼s 11 : 28

Meer over Commissies

Sinds2006

Achter het merk Sinds2006 bevinden zich 3 enthousiaste, creatieve dames. Wat ooit klein begon is steeds groter geworden. Waar de één vooral ontwerpt en bedenkt, voert de ander uit en is de derde het gezicht achter de kraam. Maar vooral vormen ze samen een hecht team met passie voor hun originele en handgemaakte producten. Leuk om te geven en fijn om te krijgen! Als u een cadeautje zoekt vindt u dus altijd iets op Sinds2006.nl.

Het assortiment bestaat uit fotokaarten voor diverse gelegenheden, allemaal zelf gefotografeerd en bewerkt. We bedenken en maken daarnaast verschillende producten voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Dit zijn mooie, originele en diverse artikelen voor jong en oud, zoals tassen, bakmixen en kraamcadeautjes. Maar ook kunt u kiezen voor een ontwerp op maat.

Bijzonder is onze textiellijn met 100% gewassen / stonewashed linnen of linnen gecombineerd met katoen. Hierin hebben we een mooi assortiment tafelkleden, tafellopers, placemats, servetten en schorten ontwikkeld. We hopen onze ontwerpen op dit gebied in de toekomst steeds uit te breiden en te vernieuwen.

Door middel van onze webwinkel en verkopingen steunen we de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente in Kesteren. In 2014 mochten we, als gemeente, ons nieuwe kerkgebouw ‘De Fontein’ betrekken. De bouw heeft veel geld gekost en er is nog steeds geld nodig. De volledige opbrengst van onze producten gaat hier naar toe. We zijn daarom blij met uw steun!

Sinds2006: fotokaarten en cadeau artikelen

 

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit