Dagelijks Woord

Meer over Commissies

Rommelmarktcommissie

De rommelmarkt van 2023 zal gehouden worden op D.V. 14 oktober. Houd deze datum vrij in uw agenda, het belooft weer een gezellige dag te worden!

Al tientallen jaren is de rommelmarkt van onze kerkelijke gemeente een begrip in de wijde omgeving van Kesteren. Traditioneel wordt de rommelmarkt gehouden in oktober op de zaterdag waarop de herfstvakantie begint.

Ieder jaar is er ruime keus in gebruikte spullen, meubels, speelgoed en boeken. Maar ook nieuwe artikelen worden te koop aangeboden.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Wilt u iets lekkers meenemen voor thuis? Drinkt u liever een kopje koffie op ons terras? Of wilt u tussen de middag met een bakje patat met een snack de trek stillen? Het kan allemaal op onze rommelmarkt. Diverse activiteiten - zoals raadspellen en een rondrit - maken de dag compleet.

Last, but not least, de verkoop bij opbod is een gezellige en spannende gelegenheid om iets moois op de kop te tikken.
Ieder jaar hebben we terug kunnen kijken op een succesvolle dag met een mooie opbrengst. Maar wat altijd heeft overheerst is de ongedwongen sfeer en de gezelligheid die kenmerkend zijn voor onze markt.

De leden van organisatie zetten zich ieder jaar in om onze rommelmarkt tot een succes te maken. Maar dat kan niet zonder de hulp van u, als bezoeker of als medewerker. Gelukkig hebben we altijd kunnen rekenen op de enthousiaste medewerking van vrijwilligers die voor, tijdens en na de rommelmarkt de armen uit de mouwen steken.

Hebt u nog overtollige, maar bruikbare spullen? Mogen we ook dan op u rekenen? Op 1 juli, 29 juli, 26 augustus en 30 september krijgt u de gelegenheid deze spullen te doneren. Dit kunt u doen bij bij familie Van den Dikkenberg, Rijnbandijk 171 te Kesteren (van 11.00 tot uiterlijk 12.00 uur). Wij kunnen helaas géén witgoed, vloerkleden en matrassen innemen.
We hopen deze spullen voor een mooi bedrag te kunnen verkopen en wat voor u afgeschreven is, krijgt de kans opnieuw gebruikt te worden door iemand anders.

Voor vragen of suggesties met betrekking tot de rommelmarkt, kunt u een e-mail sturen, of neem contact op met één van de commissieleden:
Joke Gerritsen, tel. 0488-482921
Adriaan Hakkert, tel. 06-10871950
Gerrit Hakkert, tel. 06-30263322
Rijkje Vos, tel. 0488-482796
Janine Peters, tel. 06-38014777

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit