Dagelijks Woord

Meer over Commissies

Registratie Actie-Nieuwsbrief

Al de acties die door de Activiteitencommissie worden georganiseerd, worden aangekondigd in Gemeente Klanken. De praktijk heeft geleerd dat het versturen van een digitale Actie-Nieuwsbrief fors bijdraagt aan het resultaat van de gehouden acties en het bij elkaar krijgen van voldoende vrijwilligers. Om deze nieuwsbrief vrijblijvend te ontvangen kunt u zich hieronder aanmelden. Wenst u later deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen, dan kunt u zich hieronder ook afmelden.

Velen van u hebben zich in het verleden al opgegeven en ontvangen onze nieuwsbrief al. Maar velen ook niet. Ik roep u allen op zich aan te melden en zo op te hoogte te blijven van de acties, en mee te doen.

We hebben veel nieuwe gemeenteleden mogen verwelkomen in onze gemeente, de afgelopen jaren. Doet u ook mee met onze acties en draagt u zo ook bij aan ons mooie kerkgebouw? Daarnaast, het opgeven als vrijwilliger bij een actie is een prettige manier om bekend te worden en te raken binnen onze gemeente. Voor iedere actie doen we een nieuwe oproep voor vrijwilligers. Opgeven voor de ene actie verplicht u dus tot niets bij een andere actie.

In verband met uw privacy worden uw gegevens alleen voor kerkelijke doeleinden gebruikt. Bij het ontvangen van de e-mail Nieuwsbrief zijn de geadresseerden voor de ontvangers onzichtbaar (bcc).

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit